Slovenský jazykEnglish language

Nový jedálny lístok od 1. marca

Medzi zimou a jarou. Tak by sme vedeli charakterizovať nový jedálny lístok ZORE. Nájdete v ňom jedlá typické pre chladné obdobie, ale objavujú sa tam aj záblesky jarného slnka - špenát, brokolica, karfiol, mrkva či vaječný žĺtok. Pri tvorbe karty sa nechali v kuchyni inšpirovať aj nedávnym podujatím - Večerom v znamení rieslingov - odkazy nájdete v studenom predjedle - Teľacie stehno | spálené maslo | tvaroh | byliny i v hlavnom jedle - Sumec | brokolica slanina mangalica |vaječný žĺtok. Sumca vyzdvihuje aj šéfkuchár Jozef Hromják: "Sumec nie je úplne bežný, hoci je to lokálna, tradičná sladkovodná ryba. Pripravíme ju naturálne, pridáme ľahkú prílohu - brokolicu a k tomu slaninu mangalicu."
Pre dvojice odporúčame po obľúbenej Costate z minulej karty tentoraz Flank steak | avokádo | zemiak.  Aj ten budú kuchári krájať priamo pred hosťami. Ku klasike - teľaťu Ossobuco ako prílohu doladili obľúbené šafranové rizoto. Šaláty by sme stále mohli označiť za zimné, v jednom z nich nájdete aj zrejúci ovčí syr.
Cheesecake medzi dezertmi vás prekvapí troma meniacimi sa príchuťami - mango, malina a maracuja. Zamaškrtiť si môžete aj na bezlepkovom Koláč čokoláda mandle | ananás mango.

otvaracie hodiny zore
Otváracie hodiny

Pon - Pia: 11:00 - 22:00

Sob - Ne: podľa rezervácií súkromných podujatí
Kalendár vyhradených termínov

rezervacia zore
Rezervovať stôl

+ 421 911 698 198

newsletter zore
Newsletter

tripadvisor zore
Napíšte a pozrite si hodnotenia

Tripadvisor