Slovenský jazykEnglish language

Tím Zore

jozef hromjak

 

Jozef Hromják

- Šéfkuchár -

 

Varil v Zürichu i v Prahe, viedol kuchársky tím hotela celosvetovej značky v metropole východu. Víťaz dvoch celonárodných kuchárskych súťaží, člen Národného tímu kuchárov a cukrárov, držiteľ bronzového pásma zo svetového pohára Expogast Luxemburg 2014 a bronzovej medaily z Kuchárskej olympiády IKA 2016 v Erfurte. Vetroplach a kreatívny živel. So silným dôrazom na detail, obľubuje dialógy s hosťami. V Košiciach založil a viedol populárnu Školu varenia, bude v nej rád pokračovať. Život preňho znamená cestu, na ktorej môžeme zdieľať.

 

frantisek schiller

 

František Schiller

- Sous Chef -

 

Varil dlhé roky v Prahe. Jeho doménou je vyšperkovať chuť. Je majstrom paštét, klasických omáčok, gulášov, rybárstvo z neho robí špičku v práci s rybami. Rád vyučuje na Škole varenia a tiež vedie mladých kuchárov k správnemu uchopeniu remesla. Jeho šibalské oči predznamenávajú žarty, no popri nich je František spoľahlivý, starostlivý a pevný člen tímu ZORE.

 

viktor nemergut

 

Viktor Nemergut

- Junior Sous Chef -

 

Viktor vyrástol z učňa na kuchára v tíme s Jozefom a Františkom. Práve oni ho zaučili do remesla, v ktorom rokmi a úsilím vycibril svoj talent. Niekedy až s prílišnou skromnosťou pečie výnimočné domáce pečivo a chleby rozličných chutí a vôní. Jeho prítomnosť v kuchyni zaručuje zábavu a dobrú náladu, ale tiež výborne odvedenú prácu, o ktorej sa presvedčíte na tanieri.

 

 

 

Carolina Garcia

- Pastry Chef -

 

Carolina pracovala v Mexiku, v Dubaji a na Miami. Pôsobí ako šéfcukrárka v ZORE a v Slávii. Jej mexický temperament sa nádherne dopĺňa s tým východniarskym, aj preto si výborne rozumie s ďalšími členmi tímu. Geografia v tomto prípade nepredstavuje bariéru, ale príležitosť na zdieľanie a ľudské porozumenie. Jej povolanie pre ňu znamená každodenný životný štýl. Obľubuje rôznorodosť a pestrosť textúr, chutí a tvarov dezertov. Pri ich tvorbe citlivo pracuje s tými najlepšími plodmi sezóny, čo jej umožňuje zosúladiť dezert ako sladkú bodku s menu z kuchyne ZORE.

 

 

 

 

Dušan Molitoris

- Manager -

 

Dušan ľúbi Taliansko a gastronómiu. Počuť to z jeho reči, cítiť z jeho prístupu. Roky pôsobil v Bergame, tiež v Palau na Sardínii, neskôr v niektorých prevádzkach v Košiciach. Zakladá si na precíznosti a praktickosti. Výborne sa dopĺňa s tímom kuchyne v tvorbe, pohľade na svet, život i profesiu. Rozumie vínu a pomáha vytvárať zážitky v snúbení s jedlom. Stará sa, aby prevádzka ZORE fungovala viac ako v poriadku.

otvaracie hodiny zore
Otváracie hodiny

Pon - Pia: 11:00 - 16:00

Sob - Ne: podľa rezervácií súkromných podujatí
Kalendár vyhradených termínov

rezervacia zore
Rezervovať stôl

+ 421 911 698 198

newsletter zore
Newsletter

tripadvisor zore
Napíšte a pozrite si hodnotenia

Tripadvisor